Suba (Salata ruseasca)

Joi, 21 Noiembrie0 vizualizari

Cost estimativ: 35 lei pentru 6 persoane

DSCN5803
 
Ingrediente

500 g cartofi fierti
3 oua
300 g batog
2 morcovi fierti
O sfecla rosie fiarta
200 g maioneza
O ceapa rosie
Verdeata, sare, piper


Mod de preparare

Cartofii fierti se dau prin razatoare.
Pe un platou se aseaza un strat de cartofi fierti rasi. Deasupra se presara pestele afumat, ceapa rosie taiata cubulete marunte, apoi se tapeteaza cu putina maioneza.
Se rade morcovul fiert si se acopera salata integral cu acesta. Se rade oul si se aseaza peste stratul de morcov, apoi se unge din nou cu putina maioneza si se rade deasupra sfecla rosie fiarta. Este de preferat ca sfecla sa fie amestecata cu o lingura de maioneza.
Se toaca verdeata si se presara din loc in loc.
Legumele se asezoneaza cu sare si piper inainte de a fi presarate pe platoul de salata.

Galerie Foto

DSCN5803